Eu, la momentul '89, nu vedeam niciun drum inainte

| |




Doru Iftime e un personaj foarte simpatic. Caruia îi plac muzica si textele bine scrise. Care a avut ocazia unor întalniri extraordinare - de la Cecilia Bartoli la Dennis Hopper si de la Zoe Dumitrescu Busulenga la Marcel Iures. Il cititi in Ziarul de Duminica, in Dilema veche si in The One. L-ati citit in ELLE, Luxury si Men's Health. Pe LiterNet si pe...propriul blog.

http://www.zf.ro/autori/doru-iftime-3391441/
http://doruiftime.blogspot.com/
http://www.liternet.ro/autor/800/Doru-Iftime.html


Am stat de vorba despre drumul lui. Jumatate serios, jumatate hlizit, rememorativ. A fost o conversatie savuroasa, transformata, cu ajutorul colegului meu, Bogdan Florea, in treizeci de minute de revolutie sonora. La propriu si la figurat.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Domnisoara Baldea, din pacate "conversatia savuroasa" de care amintiti v-ati rezervat-o numai d-voastra. Noua ne-ati "servit" muzica aproape jumatate din emisiune (de buna calitate, ce-i drept), iar restul emisiunii l-ati ocupat cu imaginea d-voastra asupra invitatului. Rolul d-voastra era sa mediati subtil si discret "intalnirea" noastra, a ascultatorilor, cu invitatul, lucru care nu s-a intamplat. Astfel, dl Iftime a ramas un pretext pentru a ne intalni de fapt cu Ioana Baldea. Cu regret, Bogdan

Trimiteți un comentariu

.