De la istoria artei la medicină

| |



A cochetat cu istoria artei, a lucrat şi în câteva companii multinaţionale dar, până la urmă, pentru Anda Dumitraşcu tot medicina a  ales-o drept "meseria" ei. O "meserie" pe care o face cu mare dăruire şi pentru care, "ca să iasă ceea ce vrei",  "e nevoie de tenacitate şi de o foarte mare conştiinciozitate", după cum recunoştea şi ea. Şi după cum mi-am putut da seama, văzând-o dar mai ales ascultând-o vorbind despre medicină.


Întâlnirea de 20 de ani de la terminarea facultăţii (2010)


Anda Dumitraşcu nu face doar medicină ci şi scrie - cărţi de medicină dar şi poezie. Prima carte de poezii - TREI ANI - am terminat-o in 1996 si am publicat-o in 2003, lansarea a fost in 2004 la Libraria Mihail Sadoveanu.
A doua carte a fost de medicina - CT SUPRARENAL - a aparut la o editura din Craiova in 2006
A doua carte de poezii - Anii care trec - a avut lansarea in 2010 - la un magazin de decoratiuni interioare - magazinul unei bune prietene....
Si a treia carte - NU EXISTA REGIM DE SLABIRE CI REGIM DE VIATA - a aparut in 2012.


Lansarea cărţii de poezie "Anii care trec", 2010, la magazinul de decoratiuni interioare al "unei bune prietene...." (Prima, "Trei ani",  a fost terminată în 1996, publicată în 2003 iar "lansarea a fost în 2004 la Libraria Mihail Sadoveanu" din Bucureşti.

A treia carte (de medicină),  "Nu există regim de slăbire, ci regim de viaţă", 12.12.2011

Şi mai are o pasiune: opera!

















Opera română

Viena, Staatoper, 2008








                     
                                 Congresul European de radiologie, Viena 2011





Viena 2012, Schonbrun, Gradina Zoologica


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

.