"M-am simţit străin în România..."

| |



Dumitru Iacobaşassistant profesor în Departamentul de neuroştiinţe al Facultăţii de medicină Albert Einstein din Bronx, New York, Statele Unite, are două specializări -  în fizică şi fizică matematică – şi un doctorat în biofizică. Din combinarea celor trei specializări a ieşit o a patra, biomatematică şi, dacă punem la socoteală şi preşedinţia, în două rânduri, a Societăţii Central şi Est Europene de Ecologie Matematică, ne iese un „portret” extrem de divers al invitatului de astăzi, Dumitru Iacobaş, Associate profesor în Departamentul de neuroştiinţe al Facultăţii de medicină Albert Einstein din Bronx, New York, Statele Unite, acolo unde am şi înregistrat interviul, în vara acestui an.








 













1 comentarii:

Anonim spunea...

Chère madame, comment avez vous trouvé cette chose?
Un physicien qui travaille sur les maladies des tropiques avec des hybrides, en cherchant d’introduire dans le cerveau des informations qui peuvent provoquer l'autisme et la maladie Alzheimer... C'est fou!
Lisez bien la liste des travaux de recherche de son équipe.
Il rêve de recréer le monde ( le Chaos même !), un système écologique auto- reproducteur et la féminisation de l' espèce humaine...
On a compris, pourquoi les avions déversent du Bohr et de l'Aluminium sur la surface de la Terre , mais on n'a pas compris pourquoi la Roumanie doit se balancer entre les imposteurs comme Ponta, et des génies disjonctés comme DAI.
p.sS
Titlul de Presedinte al SCEEEM, este o aiureala, stimata doamna, o shusha romaneasca marca Ponta & co. Ca n' existe pas, cum ar spune Varionuha lui Bulgakov.
Intr-o privinta are sigur dreptate fizicianul ce nu si-a rezolvat complexul de provincial.Cercetatorii romani se vor vinde fara niciun fel de scrupule etice. Asteptam ca, in acest sens, sa stati de vorba si cu doctorita Denisa Protopopescu Ciudin, ca nu trebuie sa bateti drumul pe banii contribuabilior pana la NY, sau cu dr Adrian Ivanoiu, cand veti da o fuga pana la Brussel,pe urmale SCEEEM.
Toate bune si scuze daca v-am contrariat.

Trimiteți un comentariu

.