Fiecare om este o filosofie vie...

| |

"Am ştiut dintotdeauna că vreau să fac filosofie"  - m-am convins nu numai de asta dar mai ales de faptul că şi de-acum înainte Cristian Iftode, astăzi lector dr. la Catedra de Filosofie practică şi Istoria filosofiei din Facultatea de filosofie a universităţii bucureştene - tot asta va face. Cu la fel de multă pasiune şi poate cu încă şi mai multă convingere.

Absolvire 2012

Este  absolvent al Colegiului Naţional Spiru Haret din Bucureşti, ca şef de promoţie dar şi al Facultăţii de Filosofie, în 2001, tot ca şef de promoţie. În 2007 devine doctor în filosofie iar astăzi este lector univ. dr. în Departamentul de Filosofie practică şi Istoria filosofiei a aceleiaşi Facultăţi de filosofie a Universităţii Bucureşti, cu
stagii de cercetare şi predare, în perioada 2007-2012, la
la Université Paris-Est Créteil.
Este membru în Biroul de conducere al Departamentului de Filosofie Practică şi Istoria Filosofiei, membru în Consiliului de conducere al Facultăţii de Filosofie, cadru didactic asociat pentru masterul Tehnici diplomatice din cadrul Facultăţii de Istorie, Universitatea din Bucureşti şi titular al cursului de Retorică şi argumentare.
Membru fondator în Societatea Română de Filosofie şi membru în Comitetul Director al acestei organizaţi, membru fondator în Asociaţia Doctoranzilor şi  Cercetătorilor în Filosofie şi membru fondator în Centrul de  Cercetare a Istoriei Ideilor Filosofice, Facultatea de Filosofie,  Universitatea din Bucureşti.
 

Cărtureşti 2010
2011

 

Paris 2007



2 comentarii:

Anonim spunea...

Mi-au placut seminariile de etica ale dansului :)

Anonim spunea...

Cristian Iftode este un filosof! Daca as spune mai mult(e), n-as mai spune nimic!

Trimiteți un comentariu

.