Cartea bună?Cea pe care n-o mai laşi...

| |



"Am ştiut întotdeauna că vreau  să fiu învăţătoare", îmi spunea Andra Cărbunaru în interviul pe care îl înregistram pentru această emisiune. Şi este. Dar nu la catedră ci dintre cărţi. Pentru că ea îi aduce pe copii între cărţi (între cărţile Librăriei Bastilia din Bucureştiu) şi îi învaţă să le iubească .


Aşa cum şi pe ea,  la Librăria Bastilia, tot printre cărţi o găseşti. Căci cărţile (şi copiii) sunt cele două mari pasiuni (marturisite, cel puţin) ale ei.



Şi unde (la Librăria Bastilia) a ajuns, după cum, iar, singură mărturiseşte, absolut din întâmplare dar nu întâmplător, pentru că şi înainte de asta, activitatea ei s-a legat tot cărţi şi de copii: a fost corector (literatură pentru copii) la Editura ART/ARTHUR, a lucrat la Editura Ars Docendi- Universitatea din Bucuresti, unde a fost responsabilă de proiecte educaţionale, este redactor la revistele Limba si literatura, Limba si literatura româna, etc, etc dar şi autor al volumului Scrisori pentru Alice, apărut la Editura Gramar, autor şi redactor la Grupul „Erotographos 50+1”, volumul Scrisoarea de iubire, dragoste, amor - şi, peste toate,
doctorand la Facultatea de Litere a Universităţii Bucureşti.


Şi nu e tot, căci Andra Cărbunaru a cochetat şi cu jurnalismul: a fost prezentator de ştiri şi reporter la Mtv (unde a făcut practică) dar şi la Radio Vacanţa în Năvodari.

Şi toate astea, la doar 24 de ani!








Iar dacă vreţi o mostră de optimism, ascultaţi povestea de mai jos!

3 comentarii:

Anonim spunea...

nepretuita! bravo!cata candoare!
esti tot ce este mai bun si mai frumos

Anonim spunea...

cartile lumineaza oamenii. in contextul pe care il prezinti, luminezi cartile. felicitari!

Andra C spunea...

Va multumesc mult tuturor! Va astept la Bastilia sa bem un ceai impreuna!

Trimiteți un comentariu

.